8 hetes Táplálkozási és életmódváltó program

Olyan átfogó, személyre szabott és gyakorlatias tudást adunk át Neked, ami segítségével könnyen elérheted a táplálkozással kapcsolatos céljaidat, legyen szó fogyásról, izomtömegnövelésről vagy egy teljesértékű, egészséges életmód kialakításáról.

Miért buknak el legtöbben a diétájukkal hosszútávon?

Manapság rendszeresen bukkannak fel különböző csodamódszerek, amik gyors fogyást, izomtömegnövelést vagy kicsattanó egészséget ígérnek. Ezekben általában az a közös, hogy azt ígérik, hogy a vágyott célt nagyon gyorsan és egyszerűen el lehet érni és kizárólag az ebben található tippeket kell követni. Ezek sokszor egy adott étrendre koncentrálnak, amihez tartozhat egy ismert személy is, aki ezt már megvalósította.

fontos, hogy ne gyorsan hanem tartósan akard elérni a táplálkozási céljaidat.

fontos, hogy ne gyorsan hanem tartósan akard elérni a táplálkozási céljaidat.

Nincs személyre szabott diétájuk

A hosszútávon fenntartható ideális étrend kialakítása sokkal komplexebb folyamat, mint amit elsőre gondolnak róla. Minden embernek másfajta szükségletei vannak, máshogy reagál a szervezete, és lehet ami nagyon jól működik egy adott személynél, az nem biztos, hogy másnál is beválik.

Csak étrendet szeretnének váltani és nem életmódot

A megfelelő táplálkozás kialakítása kiemelt tényezője az egészséges életmód elérésének, de csak ezen változtatni nem elég. Elsősorban nem a külső változás a cél, hanem az, hogy a szerveid a működésüknek, a biológiai órájának megfelelően jussanak tápanyaghoz, és megtörténjen egy úgynevezett testi lelki egyensúly elérése.

Nem hagynak elég időt maguknak

A legtöbben mielőtt belevágnak egy új diétába a vágyott cél érdekében, előtte lehet, hogy évekig étkeztek és éltek nem ideális módon, ami mondhatni szokásukká vált. Ezeknek a szokásoknak és hiedelmeknek a megváltoztatásához idő kell, így fontos, hogy ne gyorsan hanem tartósan érd el a táplálkozási céljaidat.

Segítünk, hogy átlásd a sikeres diéta elengedhetetlen összetevőit

A nulladik lépésben mindig azt a célt tűzzük ki, hogy kirajzolódjon egy olyan madártávlati kép, amelyben tisztán látszódnak azok a tényezők, amik meghatározzák a sikeres és hosszan fenntartható diéta „receptjét”. 

bemutatjuk a sikeres diéta elméleti hátterét

Egy adott célt sok fajta módon meglehet valósítani, nincs csak egy járható út. Fontos viszont látni, hogy mik azok a törvényszerűségek és működési elvek, amik ezek mögött állnak és a megismerésére feltétlenül szükség van.

Megismerünk téged és az igényeidet

Olyan étrendre és stratégiára van szükség, ami a te életmódodhoz és igényeidhez a leginkább passzol, amit könnyen be tudsz tartani a mindennapokban, és amivel élvezet lesz elérni az álom alakod.

Segítünk, hogy kitarts hosszútávon

Az egészséges életmód és a fenntartható diéta alapja a jól működő szokások kialakítása. Működő szokásokat viszont csak úgy lehet kialakítani, ami nem okoz szenvedést, ami örömmel tölt el és motivált leszel tőle.

Szeretnénk olyan alapokat adni a kezedbe, amik segítségével elérhető a teljesértékű, hosszú egészséges élet.

A hosszútávon fenntartható ideális étrend kialakítása sokkal komplexebb folyamat, mint amit elsőre gondolnak róla. Minden embernek másfajta szükségletei vannak, máshogy reagál a szervezete, és lehet ami nagyon jól működik egy adott személynél, az nem biztos, hogy másnál is beválik.

MIT TARTALMAZ A 8 HETES TÁPLÁLKOZÁSI ÉS ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM?

Részletes és teljes körű online állapotfelmérés

A részletes online állapotfelmérés a program nulladik lépése, ahol bekategorizáljuk a testtípusod, kitérünk a makro és mikro tápanyagok közötti különbségre, meghatározzuk a napi kalóriaigényed és figyelembe vesszük az anyagcserédet.

Étkezési naplód kielemzése

Ahhoz, hogy olyan ételeket építhessünk be az étrendedbe, amit Te is szeretsz, fontos hogy megismerjünk Téged. Szükségem lesz egy 3 napos étkezési naplóra, hogy felmérjem jelenleg milyen étkezési szokásaid vannak, min javasolt változtatni.

Céljaid meghatározása

A célkitűzés fontos lépése a sikeres életmódváltásnak. Legyen ez a cél akár a fogyás, izomtömegnövelés vagy egy teljesértékű, egészséges életmód kialakítása, az alapok teljes mértékben megegyeznek. A fő különbség a személyre szabásban van.

Mintaétrend összeállítása

Az étkezési naplód és a részletes állapotfelmérő kérdőívek kielemzése után olyan mintaétrendet állítunk össze neked, ami a leginkább passzol az életritmusodhoz, szokásaidhoz és ami hosszú időn át is könnyen tartható.

Bevásárlólista összeállítása

A bevásárló listát az igényeidhez igazítjuk és olyan alapanyagokat és élelmiszereket állítunk össze, ami ár érték arányban a legjobb választás lesz. Ebben is szeretnénk egy szemlélelet átadni, ami után te is fogod látni a legjobb választást.

Napi mozgás elemzés és vitaminok ajánlása

A program személyre szabását nagyban befolyásolja, hogy milyen életmódot folytatsz. Ülő vagy álló munkát végzel, sportolsz-e rendszeresen és milyen a szervezeted vitamin ellátottsága. A tervezésnél ezeket is figyelembe vesszük.

Különleges receptek

Attól még, hogy egy diétát követsz, nem kell lemondani a gasztronómia nyújtotta örömökről. Olyan recepteket állítunk össze neked, amiben Te is megtalálhatod a számodra kedvezőt, ami könnyen elkészíthető a hétköznapokban.

Folyamatos együttműködés 8 héten keresztül

Az állapotfelmérés és a konzultáció után sem engedjük el a kezed. Miután megkaptad a mintaétrended, recepteket és a számodra javasolt életmódbeli javaslatokat, lehetőséged van visszajelezni és feltenni a kérdéseidet Messengeren.

Kedvezményes táplálékkiegészítő vásárlás

A megfelelő táplálékkiegészítők képesek hozzájárulni a sikeres diétádhoz és kiegészítik az erőfeszítéseidet. Azon kívül, hogy kiválogatjuk, hogy pontosan mire és milyen adagra van szükséged, kedvezménnyel is tudod ezeket nálunk megvásárolni.

100% pénzvisszafizetési garancia

Hiszünk abban, hogy ezzel a komplex megoldással Neked is tudunk segíteni a táplálkozási szokásaid kialakításában és az életmódváltásod elkezdésében. Amennyiben az első beszélgetés után úgy érzed, hogy mégsem szeretnél részt venni a programban, visszatérítjük a befizetett összeget.

KINEK AJÁNLJUK?

Ha szeretnél egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozni.

Ha szeretnél olyan gyakorlati tanácsokat kapni, amik működnek.

Ha szeretnél személyre szabott étrendet és tanácsadást.

Ha szeretnél szakmai segítséget kapni.

Ha unod már a sok ellentétes információt, amik keringenek.

Ha szeretnél az étrendednek megfelelő recepteket kapni.

Ha szeretnél folyamatos kapcsolattartás e-mailben vagy privát üzenetben

Földi Géza - maximumvital.hu alapító, táplálkozási tanácsadó

MIÉRT HOZTUK LÉTRE A PROGRAMOT?

Üdvözöllek,
Földi Géza vagyok a maximumvital.hu megálmodója és táplálkozási tanácsadója. Azért hoztuk létre a Maximum Vital márkát, hogy komplexen tudjunk segíteni azoknak a személyeknek, akik életmódot szeretnének váltani, vagy egy olyan táplálkozási szokást kialakítani, ami hosszútávon szolgálja az egészségüket és segít hozzájárulni a maximális energiaszint fenntartásához a hétköznapokban. Ebben a programban végigvezetünk az összes olyan fontos tényezőn, ami meghatározza a táplálkozással kapcsolatos céljaid elérést és külön figyelünk azokra a buktatókra, amik a legtöbb kudarcot eredményezik.

Gréczi Evelin vagyok okleveles élelmiszermérnök és sportedző. Számomra mindig is fontos volt az egészséges életmód fenntartása, amihez elengedhetetlen a helyes táplálkozási szokások kialakítása és a testmozgás.A táplálkozás az egészség fenntartásának elengedhetetlen tényezője. A helyes táplálkozás összefüggésben van az emberek egészségének javulásával, az erősebb immunrendszerrel és a nem fertőző, mint például a cukorbetegség, a szív-és érrendszeri betegségek alacsonyabb kockázatával, illetve a hosszú élettartammal.

Felgyorsult világunkban jellemző a mozgásszegény életmód és az egyoldalú, mikro-tápanyagmentes táplálkozás, ezért egészségünk megőrzésére még nagyobb hangsúlyt kell fektetni. A célunk egy olyan személyre szabott fenntartható életmód felállítása, ami egészségünket szolgálja.

Gréczi Evelin - táplálkozási tanácsadó

AZ ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM LÉPÉSEI

1. lépés - Bemutatkozó beszélgetés

Első lépésben szükségünk lesz az életmódod teljeskörű megismerésére és arra, hogy megismerjem  milyen állapotban vagy, rendelkezel-e fizikai problémákkal. Ezt egy személyes konzultáció vagy videohívás keretében tesszük meg, hogy még inkább megismerhessünk Téged. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mivel foglalkozol, milyen tevékenységeket végzel a héten, sportolsz-e, szedsz-e vitamint, vagy bármilyen táplálékkiegészítőt, vagy gyógyszert. Ez fontos az aktivitási szinted megismerésében, illetve abban, hogyan tudjuk a legmegfelelőbben a Te életmódodhoz és céljaidhoz igazítani az étrendedet. 

2. lépés - Részletes és teljeskörű online állapotfelmérés

A részletes online állapotfelmérés a program nulladik lépése, ahol bekategorizáljuk a testtípusod, kitérünk a makro és mikro tápanyagok közötti különbségre, meghatározzuk a napi kalóriaigényed és figyelembe vesszük az anyagcserédet.

3. lépés - Étkezési napló és állapotfelmérő kérdőívek kielemzése

Ahhoz, hogy olyan ételeket építhessünk be az étrendedben amit Te is szeretsz, fontos megismernünk, hogy mik a kedvenc ételeid. Szükségem lesz egy 3 napos étkezési naplóra, hogy felmérjük jelenleg milyen étkezési szokásod van, min javasolt változtatni, vagy mi az ami tényleg segít megőrizni az egészségedet és továbbra is beépíthető. Mindezek után a részletes állapotfelmérő kérdőív segítségével pontosítjuk, hogy neked milyen étrendre lesz szükséged és melyek azok a tápanyagok, amelyek a legjobban tudnak téged segíteni céljaid elérésében. Ez után szükségünk lesz 7 munkanapra, hogy értékeljük a kapott eredményeket és összeállítjuk a Te személyre szabott étrended. 

4. lépés - Személyre szabott étrend összeállítása és receptek ajánlása

Kapsz tőlünk egy 8 hetes mintaétrendet receptekkel, ami tartalmaz 7 féle variációt étkezésenként és javaslatokat, hogy a Te életmódod mellett mikor, milyen arányban mit érdemes fogyasztanod. Kapsz egy személyre szabott táplálékkiegészítő ajánlást, hogy a felmerült problémák és a céljaid minél inkább támogatva legyenek és a tested megkapjon minden szükséges alkotóelemet hozzá, kezdve a makró tápanyagoktól a mikro tápanyagokig. 

5. lépés - Folyamatos együttműködés 8 héten keresztül

A program fő intenzív időszaka azért 8 hét, mert ezalatt az idő alatt lehetőséged lesz kialakítani és beépíteni az új szokásokat az életmódodba, amik elősegítik majd a hosszú távon fenntartható diétát. Ezek a szokások fogják meghatározni a céljaid elérését és ezalatt az időszak alatt lehetőséged lesz a kérdéseidet feltenni és folyamatosan kapcsolatban leszünk.

ELÉGEDETT RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK

100% pénzvisszafizetési garancia

A programot egy 60 perces bemutatkozó beszélgetéssel kezdjük, ahol lehetőségünk van megismerkedni egymással. Itt mutatjuk be a program felépítését, lépéseit és azokat a tényezőket, amik meg fogják határozni a céljaid sikeres elérését. Hiszünk abban, hogy ezzel a komplex megoldással Neked is tudunk segíteni a táplálkozási szokásaid kialakításában és az életmódváltásod elkezdésében. Amennyiben a beszélgetés után úgy érzed, hogy mégsem szeretnél részt venni a programban és velünk együtt dolgozni, a teljes díjat visszautaljuk a számládra.

könnyen elkészíthető receptgyűjtemény

A mintaétrendedhez fogsz kapni külön recepteket is, amit könnyen el tudsz majd készíteni. Hisszük, hogy amit az ember saját maga készít el, tudja, hogy milyen alapanyag kerül bele, sokkal jobban esik az elfogyasztása. Igyekszünk minden esetben olyan javaslatokat tenni számodra, amiket szeretsz, nem kell olyan ételt erőltetned, ami hiába egészséges, de neked nem ízlik.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Jelentkezni az oldal alján lévő “Jelentkezem gomb” megnyomásával van lehetőséged, az adatok kitöltése után. Ezután emailben fogsz kapni egy díjbekérőt, amiben megkapod az utaláshoz szükséges adatokat.

Az állapotfelmérő kérdőív úgy lett kitalálva, hogy egyszerű és érthető kérdéseket tartalmazzon, amire egyértelműen tudsz majd válaszolni. 

Az hogy tudsz főzni egyértelműen megkönnyíti az étrended betartását, de egyáltalán nem kizáró ok. Olyan recepteket is adunk, ami néhány perces előkészület után is könnyen elkészíthető és kitérünk külön arra, hogyha nem Te főzöl, akkor mire figyelkj az elfogyasztott ételekkel kapcsolatban.

What’s app üzenetben vagy Messengeren fogjuk tartani a kapcsolatot és ott szabadon felteheted majd a kérdéseidet a program alatt.

Hamarosan elérhető lesz a bankkártyás fizetési mód is.

Természetesen, a jelentkezem gomb megnyomása előtt lehetőséged van kiválasztani, hogy a teljes programra szeretnél jelentkezni vagy csak egy konzultációt szeretnél igénybe venni. 

JELENTKEZEM A PROGRAMRA

A komplett táplálkozási- és életmódváltó program:

29.990 ft

Töltsd ki az adatokat és kattints a jelentkezem gombra.

A jelentkezés után 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Lehetőséged van első körben csak egy 60 perces tanácsadást is igénybe venni, ennek az összege: 9.990 ft

Ez az egyszeri tanácsadás később akár a programba is beszámítható.